dilluns, 20 d’abril del 2015

Josep Manel Ximenis segueix al capdavant de la candidatura de la CUP d’Arenys de Munt.

Amb una llista amb 14 dones i 9 homes, la CUP d’Arenys de Munt presenta una candidatura compromesa amb la participació activa dels veïns/es per un Arenys de Munt més cohesionat





L’aposta de la CUP segueix en la línia iniciada a les anteriors eleccions, quan les vam guanyar per majoria i vam aconseguir l'alcaldia. Des de l’alcaldia d’Arenys de Munt, la CUP vam començar accions decidides per la regeneració de la vida política del poble, d’obertura, de valors i de maneres de fer, democratitzant la institució, obrint-la a la participació real de tota la població i sent punt de referència en la lluita independentista de la Nació Catalana. La moció de censura va estroncar aquest compromís contret amb els veïns i veïnes d'Arenys de Munt que ara volem reprendre amb més força i amb noves propostes sorgides d’assemblees obertes i consultes als/les vilatans/es.

Josep Manel Ximenis, l’alcalde elegit per Arenys de Munt al 2011, encapçala el projecte, reforçat i ampliat, rodejat d’un equip de persones del poble convençudes que la CUP d’Arenys de Munt pot seguir demostrant el que fa dos anys no se li va permetre: que una altra política és possible i que el millor govern és el govern del poble.


Segueixen la llista per la CUP, Maria Ballester, que en l’acte de presentació del passat divendres va expressar el seu compromís per treballar per la convivència en un Arenys de Munt inclusiu, cohesionat i alhora obert a la col·laboració i les relacions entre el seu ampli teixit associatiu
Esther Sànchez és la número 3 de la llista, una veïna convençuda en la defensa els valors del territori i la sostenibilitat ambiental per fer d’Arenys de Munt un poble capdavanter en la convivència amb la naturalesa.



Núria Paituví, vilatana activa i molt coneguda al poble, segueix en la llista insistint com a punt fonamental en la necessitat de diàleg i cooperació.






Segueix en Jordi Cordoba que junt amb en Guiu Muns i en Joan Camacho són els portaveus de les propostes per als joves, reivindicant des del projecte de la CUP l’Assemblea de Joves i l’autogestió dels propis espais de trobada.




Mercè Comí i Mireia Ballesta, en els llocs 6 i 7, van defensar la gestió duta a terme per la CUP i el projecte escollit pel poble fa quatre anys, en el que en el poc temps que Josep Manel Ximenis va ser alcalde, es van assolir objectius importants com ara la reducció del deute i la municipalització de serveis i que s'han convertit en referents per molts altres municipis.

Ximenis va explicar en la seva intervenció a l’acte de presentació que els èxits econòmics d'aquests dos anys de govern van ocultar els veritables èxits de transformació del poble que van ser la incidència en l'aprofundiment de la seva democratització, el foment de la participació activa dels vilatans i vilatanes, posar a l'abast dels veïns d'informació de la gestió municipal, i facilitant el seu accés, i que s'ha demostrat que amb la municipalització de serveis es millora la seva gestió, s'abarateixen els costos, s'apropen les decisions als vilatans i es trenca amb la dinamica dels serveis públics captius de les grans empreses privades i del desviament de diners públics cap als seus comptes de resultats.

Ara sí que sí, és l'hora del poble. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada